Blog

Mooie ouderen in het Droomboek!

Mijn droom “van iedere oudere een mooie portretfoto” staat op bladzijde 39 van het Droomboek dat 5 september is aangeboden aan koning Willem Alexander. Ik was erbij en heb zelfs nog kort met het koningspaar mogen spreken. Een bijzondere ervaring. Ik hoop dat door de media aandacht het bewustzijn in Nederland vergroot wordt van het belang van een goede portretfoto van onze dierbare (oudere).


En wat als jouw ouders er niet meer zijn ….

En wat als jouw ouders er niet meer zijn, of je opa en oma, of je lieve tante. Wat rest zijn dan mooie herinneringen en kiekjes.

Onlangs kreeg een vriendin van me te horen dat haar moeder nog maar enkele maanden te leven had. Ze vroeg me om een mooie reportage van haar moeder te maken. Die heb ik gemaakt, bij haar thuis en in de studio met de hele familie. De presentatie hiervan is getoond op de crematie van haar moeder. Dit was voor mij en vele anderen een kippenvelmoment. De foto’s bieden mijn vriendin en haar familie nog dagelijks steun.

Heb jij een mooie foto van jouw ouders, opa, oma of lievelings familielid. Een foto waar ze precies zo opstaan, zoals ze zijn. Een foto waar je trots op bent en waar je met warme gevoelens iedere dag naar kunt en wilt kijken?

Als je nog geen prachtige foto hebt van je ouders, laat die dan maken. Voor je het weet is het moment voorbij. Zoek een goede fotograaf bij jou in de buurt of maak een afspraak met mij en mail me: info@echtmooij.nl

Hartelijke groet,

Arnaud Mooij
Echt mooij fotografie
www.echtmooij.nl
info@echtmooij.nl
06-553 00 589

PS: Ik zoek hulp in het verspreiden van mijn boodschap: “een mooie portretfoto van iedere oudere in Nederland”. Wil en kun je me hiermee helpen, via sociale media, SEO voor mooieouderen.nl, contacten met bladen, schrijftalent, of iets anders, dan ben je van harte welkom.

foto van oudere dame, zorg, verzorging, mantelzorg

Portretfoto oudere

Ik heb voor mooieouderen.nl een reportage gemaakt van deze krachtige vrouw en pastor. In de laatste vier dagen voor haar verhuizing heb ik een klein stuk van haar leven en huis vastgelegd. Deze foto geeft precies weer waarvoor ze staat: kracht, warmte en empathie. Een vrouw die ik graag een knuffel geef.

Leeftijdskorting op portretfoto ouderen

Toen ik vorig jaar de opdracht kreeg om van de paspoort pasfoto, van hun overleden oma nog iets moois te maken, werd ik geraakt. Zeker toen bleek dat weinigen een mooie foto van hun (groot) ouders hebben.

Daarom wil ik nu zo veel mogelijk mensen helpen aan een mooie foto van hun oma of opa of andere dierbare.

ACTIE: leeftijdskorting op de fotoshoot

(deze aktie geldt in 2013 en alleen voor de fotoshoot van jouw vader of moeder, opa en/of oma, dus geen heel gezin of familie; de aktie geldt niet in combinatie met andere akties, minimale leeftijd 65 jaar)

De standaardprijs voor een fotoshoot in mijn studio bedraagt € 150,- inclusief een miniposter van 20 bij 30 cm. Extra bestellingen conform de prijslijst op mijn site.

Voorbeeld: 70 jarige man of vrouw: Korting € 70,- op € 150,-. Te betalen: € 80,-

Bel nu met 06 – 553 00 589  voor het maken van een afspraak of voor extra informatie.

Tot snel in mijn studio!

Warme groet,

Arnaud Mooij
Echt mooij fotografie
info@echtmooij.nl
www.echtmooij.nl

BoodschappenplusbusBoodschappenplusbus

Voor de boodschappenplusbus heb ik een reportage mogen maken. Een geweldig initiatief. Vrijwillige senioren die ouderen ophalen die slecht ter been zijn om hen naar het winkelcentrum of andere locaties te brengen. In deze boodschappenplusbus hebben twee senioren elkaar leren kennen. Een lieve heer van 91 jaar en een fantastische dame van 87 jaar jong. Liefde is van alle tijden! Gelukkig!

Van alle ouderen een mooie foto!Every senior a beautiful picture

Mijn missie is dat er van iedere oudere een mooie foto komt. Heb jij een mooie foto van jouw (groot) ouders? Een foto waar ze opstaan zoals ze werkelijk zijn. Een foto die je met trots aan de muur hangt en zoals je jouw (groot)ouders graag wil herinneren! De meesten die ik deze vraag stel, kunnen deze niet bevestigend beantwoorden. Natuurlijk, er zijn wel “kiekjes”, maar niet de foto die aan de muur mag komen, of op het dressoir. En waarom is deze foto er dan niet? Geen tijd voor gemaakt, vergeten, en vele vele andere mogelijk antwoorden. Feit is dan dat DE foto ooit nog een keer moet komen. Wel hou je vast, dat ooit is NU. Pak jouw camera en maak die prachtige foto, of neem jouw (groot)ouders mee naar de fotograaf. En doe het NU. Misschien is er wel geen straks.

Echt mooij fotorgafie

seniorenfotograaf, ouderenfotograaf, portretfotograaf

It is my mission to take a beautiful picture of every senior in the Netherlands…